Cautare

61301 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (6.40 secunde)
clopotei de vant din agate - la 60 RON, ceasuri din felii de agate - la 50 RON, pandante din pietre - la 20 RON, pandant din aragonit - la 15 RON.
bijuterii din cristale precum colier din coral, colier din perle de cultura, colier din morganit, rodonit si aquamarin - la 150 RON, colier din cuart roz si cuart fumuriu - la 80 RON, pandante din rubin inzoisit, colier din ochi de soim gri cu cuart cherry.
Din secretele investigarii fenomenului OZN (Autor: ... La vremea respectiva, aceste afirmatii au fost deopotriva aplaudate si contestate, fara a putea transa disputa, intrucat este vorba despre modele matematice, valabile pe anumite zone ale realitatii, dar care pot produce surprize in situatii inedite.
Un ardelean get-beget pe care il tradeaza, din cand in cand, accentul si vorba molcoma, trimis din linistea muntilor sibieni sa managerieze - pentru ca acesta este cuvantul pe care il foloseste - cea mai dificila politie din tara.
marame vechi cu fir de borangic - la 450 RON, fota cu fir - 350 RON, fota din catifea cu margele - 350 RON, ii, fote cu fir metalic pe care le purtau femeile instarite la tara, pristornice sau pecetare (care se puneau pe prescuri la biserica) - intre 150 - 250 RON, legatoare (si le puneau pe cap fetele, atunci cand se casatoreau, dar si vase de lut vechi.
"Suntem singurii crescatori de viermi din Romania!
Fie ca sunt in cautarea destinatiilor perfecte pentru sarbatorile acestui sfarsit de an sau deja isi planuiesc concediile din vara anului viitor, cei care trec pragul Targului de Turism al Romaniei vor avea de unde alege.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
Expertii in domeniu sustin faptul ca societatile din industria romaneasca nu vor face fata integrarii in UE daca nu investesc in crearea de noi produse.
Grupul FlorideLux a deschis prima floraria offline din Capitala, dupa o investittie de 25.000 de euro.
Inedite sunt si iile cusute manual de la standul acestuia.
"Ma ocup de impletituri din panusi din 1996 si la standul meu gasiti cosuri din panusi de porumb. Am invatat asta din copilarie! ... De profesie inginer mecanic, acesta creeaza impletituri inedite din panusi de porumb:
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
In aceasta toamna, TEX, marca distribuita exclusiv in hipermarketurile Carrefour, iti aduce in prim plan sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimanui odata cu venirea noului sezon.
La standul meu gasiti obiecte din piele de vita, precum portofele din piele - la 5- RON si la 100 RON, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON.
Florin Puscas) Dr Olga Simionescu, profesor universitar doctor la Catedra de Dermatologie a Universitatii Carol Davila Bucuresti si sef al Clinicii Dermatologie I a Spitalului Colentina din Capitala, ofera o serie de explicatii inedite, puse in context, despre pandemia de coronavirus.
Dincolo de cifrele seci, foarte interesant este actionariatul autohton al sucursalei din Constanta.
Presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase, i-a oferit in dar lui Mircea Geoana volumul "Trasfiguration de la Roumanie" de Emil Cioran, si i-a urat sarbatoritului sa castige alegerile prezidentiale din toamna acestui an.
Tocmai de aceea, din ce in ce mai multi afaceristi romani elaboreaza si sunt mereu in cautarea unor idei viabile, care sa prinda la publicul larg si acum, dar in special pe viitor.
Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
google-analytics.com